MENÜ

www.tinielet.freewb.hu

♥♥♥♥♥♥♥Higgy mindent,csak azt ne,hogy feledlek,

Feledj midnent,csak azt ne,hogy Szeretlek! ♥♥♥♥♥♥♥

 

♥♥♥♥♥♥♥

"Miért csinálod ezt Velem?
Szeretlek... Eddig nem mondtam, mert nem éreztem igazán... Most, hogy elveszítettelek, érzem, csak... De tudom, Neked ez már nem jelent semmit... Csak egy szó, mit nem viszonzól többé már... Csak egy érzés, mi hidegen hagy most már, csak egy szó, mi lelakatolt szívekre talál..."

♥♥♥♥♥♥♥

"Fáj, hogy mással látlak..
Fáj, hogy másnak mondod, hogy imádlak..
Fáj, hogy neked adtam a szívem és te csak játszottál..
Fáj, hogy tudom te csak kihasználtál...
Fáj, hogy tudom te már másra vágysz...
Fáj, hogy tudom te már messze jársz...
Fáj, hogy még mindig szeretlek...
Fáj, hogy téged sohasem feledlek...

♥♥♥♥♥♥♥

Fáj, hogy mással vagyok és közben néha mégis rád gondolok...
Fáj, hogy még az emlékek visszatörnek...
Fáj, hogy mennyit szenvedtem érted...
Fájnak a percek az órák és a napok...
Fájnak mert nem tudom feledni hiába akarom...

♥♥♥♥♥♥♥

Sírni már nem fogok...Érted biztos...Elég volt az a millió könnycsepp...Elég volt a bánat!Bár szeretlek örökké de már nem várlak..Nem várlak mert nincs értelme..Ahogy jössz úgy mész is..Nem is baj.. Csak néha fáj.. Mert tudom hogy csak hazudtál..Hazudtál mikor azt mondtad szeretlek..Hazudtál mikor azt mondtad soha el nem engedlek..."

♥♥♥♥♥♥♥

"Tudom, nagyon tud fájni egy váratlan szó, s kiderül, Ő már mást szeret, és csak meghalni volna jó."

♥♥♥♥♥♥♥

"Fáj, hogy ennyire szeretlek, mert ha rádnézek, látom, hogy ez téged hidegen hagy."

♥♥♥♥♥♥♥

"Nem az a fájdalom, sírni, zokogni, hanem a fájdalmat mosolyba folytani. Az ember erős, de a szíve megszakad, ha azt kit igazán szeret, szeretni nem szabad.¨

♥♥♥♥♥♥♥

"Megkérdezted: " Mi baj van? " mosolyogtam és azt mondtam semmi. Elfordultam és azt suttogtam : "Minden"."

♥♥♥♥♥♥♥

"Egy őszi délután te is ott fogsz majd sírni, kisétálsz a temetőbe a síromat megnézni!
A síromnál két madár bánatosan zengi, itt nyugszik ki veled boldog akart lenni!!!"

♥♥♥♥♥♥♥

"Az ember erős,de a szíve megszakad,ha azt akit szeret,szeretni nem szabad!"

♥♥♥♥♥♥♥

„Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, hogy minden édes csókot a számon felejtett. Csak akkor adna igazán szépet, ha mindörökre nekem adna téged. „

♥♥♥♥♥♥♥

„Itt ülök egyedül, földön kuporodva várom, hogy valaki vállam simogassa, várom őt, ki nem jön el soha.”

♥♥♥♥♥♥♥

„Azt hittem könnyű lesz a válás. Elmúlt már minden, ami szép, s kiderült, nem is sikerült. Nem, nem múlt el semmi még. Tudom, hogy a földön rajtad kívül sok ezre ember jár, s látod, a sok közül egy van, kit a szívem vár. Tudom, hogy mosolyogsz rajtam, lehet, hogy bolond vagyok, de nélküled élni nem tudok.”

♥♥♥♥♥♥♥

„Újra a régi helyen jártam, azon a füvön, melyen veled álltam. Én néztem egyedül a csillagokat, akárcsak régen a te arcodat. Olyan régen volt már, tovatűnő emlék, boldog, visszatérő facér kép. Magányosan néztem a csillagokat, és sírva suttogom: Gyere vissza!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Te gyújtottad a szívemet lángra, aztán lelketlenül tiportad a sárba. Ha meg tudtad tanítani, milyen az élet, tanítsd meg azt is, hogyan kell feledni téged!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Rád pazarlom minden gondolatom. Érzelmeimet ki nem mutathatom. Én téged hosszan ölelnélek, mert csak miattad élek. Bárcsak elmondhatnám: szeretlek, örülök, hogy megismerhettelek. Végre kiírtam magamból, amit kellet, remélem, ez majd téged feledtet.”

♥♥♥♥♥♥♥

„Egész szerelmem annyi volt csak, hogy láttalak, szemedbe néztem, egy mosolygásod volt csak minden. De nekem elég volt egészen. Én úgy őrzöm e mosolygást, miként napsugárt a tenger. Elrejtve, mélyen, szomorúan, és végtelen nagy szerelemmel.”

♥♥♥♥♥♥♥

„Elutazom, messze, hol nincsen fény, nem bánt már az élet, nincs remény. Elmúlnak a gondok, vakít az éj, akkor is, ott is szeretlek én!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Ha felhőket nézem, bánatomban csak arra tudok gondolni, hogy tiszta szívemből szeretnélek magamhoz láncolni!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Hiába imádlak, hiába szeretlek, más érzi tüzét ragyogó szeretetednek. Elűzöm álmaim, mert másé ajkad, tied volt a szívem, de te ezt nem akartad. Talán elfeledlek, talán belehalok, fáradt az én szívem, boldogtalan vagyok. Mégis azt kívánom, legyél nagyon boldog!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Van egy álom, mely szívemben él, mely rólad szól, és lelkemhez ér. Két karod átölel, szád a számhoz ér, de csak a vágy marad, mert az álom véget ér!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Kimegyek a temetőbe pihenni, oda, ahol a szívem megszűnik dobogni. Mert azt mondják, ott is van így élet, ott sem tudnék mást szeretni, csak téged!”

♥♥♥♥♥♥

„Miért emésztesz szerelem? Mikor tudod, nincs remény. Akit én szeretek, mást szeret, s nem lehet enyém!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Még mennyi könny és mennyi éj? Még mennyi elfojtott remény? Én ugyanúgy várlak, ugyanúgy érzek, mint rég!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Gyűrött az ágy és nem jön az álom. Nem szól zene, hiába várom. Üvölt a csend, és hallgat az élet, rám tör egy érzés: Szeretlek téged!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Fáj, ha az embernek nincs kit szeretni. Fáj, ha az örömöket el kell feledni. Elmúlik minden kedves szó. A nevetés kínoz sokáig, mert nehéz a feledés, mégis reméled, hogy feltámad az álmod, hogy valaki átöleljen, könnyes szemmel várod. De üres az ágy, csöndes lett a ház. Egyedül maradtál, a néma sírás ráz. Emlékek mindenhol, mind fájó és szép, érzed, ahogy kínoz, a magány karma tép. Vágysz a pillanatra, mely megnyugtató, végső, ahonnan visszatérni nem lehet, már késő!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Fáj szeretni, akit nem érhetsz el, aki szinte azt sem tudja, hogy létezel. Nem tudni kellesz e neki, érezni, hogy más is szeretheti, olyan, aki el is érheti.”

♥♥♥♥♥♥♥

„Oly szomorú mindig egyedül. Valakit mindig hiába keresni, valakit várni, aki nem jön többé. Valakit szeretni titokban örökké!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Ha megkérdeznék tőlem, mit jelentesz nekem, egy pillanatra zavarba jönnék, s nem tudnék válaszolni hirtelen. Csak nagy sokára mondanám: Semmit, csak elmúlt szerelmet! Senki sem venné észre, hogy hazudtam, s azt sem, hogy könnyes a szemem. Kacagva köszöntenélek, de a hangom megremegne. Mosolygok egy ideig, de amikor elfordulok, zavartan a szememhez nyúlok, s egy könnycseppet lemaszatolok. Ha most megkérdeznék tőlem mit jelentesz nekem, lehajtott fejem felemelném: Semmit, csak az életem!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Odakint zuhog az eső, nagyon egyedül vagyok. Kínoznak a régi emlékek, fájó gondolatok. Sötét van, s egyedül nagyon félek, kezem feléd nyújtom, de el nem érlek, csak a levegőt markolom hiába. Szeretlek! Üvöltöm a semmibe kiáltva. Majd felébredek, s rájöttem egy rossz álom. Dideregve egy ölelésedre vágyom. Lassan itt az ősz, s vége mindennek, most már túl késő, hogy megmondjam, mennyire szeretlek!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Azt hittem búcsúzni könnyű. Csók és vége. Azt hittem elmúlik a csók emléke. De tévedtem. A perc elmúlt, a pillanat örök, a remény ragyog még minden könnyem mögött. Nem kell a napfény, nem kell az élet, nélküled én már mit sem érek. Ennyi még nem volt elég, még nem lehet vége. S ha többet nem kapok, egyetlen percet kérek, utoljára érints meg, ölelj át kérlek, szívemet hagy szorítsa a szomorú magány.”

♥♥♥♥♥♥♥

„Ígérem nem zavarok többé, s most már végleg elmegyek. Egy lány félre áll az utadból, nem lesz többé játékszered! Köszönöm a könnyes éjszakákat, köszönöm, hogy szerethettelek. Egy világot törtél össze bennem, ne hidd, hogy könnyen elfelejtelek.”

♥♥♥♥♥♥♥

„Látod vérző szívem? Ott hever előtted. Megtapostad százszor, ezerszer összetörted. Lehajolok érte, megragasztom újra, hátha a szél szerető szívhez fújja.”

♥♥♥♥♥♥♥

„Rád gondolok, a sírás fojtogat,  ha behunyom szemem még látom arcodat, még hallom a hangodat, s érzem illatod, mintha még mindig itt lennél, rabod vagyok. Az emlékek és az álmok, mintha láncok lennének, fogva tartanak, a múlthoz kötnek.  Próbálok szabadulni, eltépni a kötelet, s feledni, hogy mennyire szerettelek.”

♥♥♥♥♥♥♥

„Haldoklik a világ, elmúlik mi szép. Fagyos érzelmek közt komor lett a kép. Vágysz egy gyengéd szívre, mit sosem érhetsz el, könnyben úszó kérdésedre senki sem felel. Elmúltak az álmok, elveszett a vágy, hideg már alattad az egykor melegágy. Csillagok fénye alatt végső utad járod, tudod, hogy elveszett, mégis visszavárod!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Tavasz volt, de a szívemben nyár. Boldog voltam, hisz ő velem járt. Együtt voltunk éjjel-nappal, szerettük egymást imádattal. Nem volt boldogabb nálam senki, én is csak alig tudtam elhinni. Azt hittem, örökké így marad, de a tél elsöpri a nyarat. Jön egy nap, és eltűnik a nyár, néhány perc, és sírni kezdek már. Hull a könnyem, úgy szaladok. Bármerre nézek szürke homály, testem összeroskad, nem bírom már. Fekszem a földön, alig élek, miért ily szörnyű az élet? Ő volt nekem mindenem, édes egyetlen szerelmem. Érzem, most meghalok, hisz ő engem elhagyott. Nézem két szemét, mosolyát. Érzem leheletét, csókját, mely édesebb mindennél. Ő az, aki több volt az életemnél. Valami történik, hisz feltámadt a szél, talán ennyi, igen, ez itt a vég. De ő bennem akkor is örökké él.”

„Nagy bátorság kell ahhoz, hogy az ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. Bátorság, csaknem vakmerőség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja a titkát. Azt az egyszerű emberi titkot, hogy szomjazik a szeretetre, gyengédségre…”

♥♥♥♥♥♥♥

„A barátok olyanok, mint a csillagok. Nem mindig látod őket, de tudod, vannak. Ne olyan barátot keress, ki veled együtt nevet, hanem olyat, ki veled együtt sír.”

♥♥♥♥♥♥♥

„Sírva jössz a világra, körülötted mindenki mosolyog. Úgy élj, hogy mosolyogva távozz, s körülötted mindenki sírjon.”

♥♥♥♥♥♥♥

„A szerelem a szívek temetése, életünk föld remegtető érzése, melyben elbuknak mind a nagyok, s vért sírnak az angyalok!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Sokszor a lélek ura a létnek, sokszor a szív parancsol az észnek. Sokszor fáj a szív, sokszor a lélek. Sokszor mindkettő, és ez az élet.”

♥♥♥♥♥♥♥

„Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és eközben elfelejt élni!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Hosszú az út, míg célodat eléred, de a szívedben maradnak az útról hozott emlékek!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Nincs igazság. Csak hazugság. Semmi sem az, aminek látszik. Ez egy átverés, ami éppen veled látszik. Semmi sem biztos már, ez egy álom, vagy valóság?
Most van igazság? Vagy ez is hazugság?
Rajtad áll a döntés, elhiszed e, vagy az életed hazugságban éled e le.

♥♥♥♥♥♥♥

„Addig vagy boldog, míg van, aki szeret. Ki bajban fogja a kezed, és hogy milyen fontos is volt neked, akkor tudod meg mikor már nincs veled!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Egy év hosszú, egy perc röpke, s mégis egy röpke percben, egy egész élet törhet össze!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Ha valaki elment, ne hívd többé vissza. A régi idők már nem térnek vissza/ A megsárgult emlék,nem lesz többé tiszta. Ha valaki elment, s el tudott menni, nehezen akarva, de el kell feledni!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Jókedv, vidámság, mindez csak álca, hogy fájó lelkem senki meg ne lássa. Kifelé mosolygok, de belül pereg a könnyem, nem láthatja senki, hogy összetört a szívem!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Halad az idő, a napok, a percek, a régi emlékek egyre szebbek lesznek. Minden változik, minden halad, csak az emlék nem megy, az örökre marad!”

♥♥♥♥♥♥♥

„ Olyan furák vagyunk mi emberek, lelkünk sír, az ajkunk nevet. Egymásról azt hisszük, boldog talán, és irigykedünk minden szaván. Azt hisszük, hogy a másik szeme ragyog, gondolataik tiszták, szabadok.
S nem vesszük, dehogy vesszük észre, hogy könnyek égnek csillogó szemében. Különösek vagyunk mi emberek, a lelkünk sír, az ajkunk nevet. Hazugság az egész életünk, hisz akkor is sírunk, ha nevetünk!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Nem az az igazi fájdalom, melytől könnyes lesz a szem, hanem az mit egy életen át könnyezve hordozunk, csendesen.”

♥♥♥♥♥♥♥

„Ne sírj, ha valaki nem szeret, mert a bánat megöli szívedet. Szeresd azt, ki megérdemli, lehet, titokban ő is ezt teszi. Ha az életben boldog akarsz lenni, előbb tanulj meg tűrni és szenvedni. Olyat szeress, aki téged is szeret, hogy ne érje bánat szívedet. Fájni kell a szívnek, ha szeret, mert fájdalom nélkül élni nem lehet. Valakit megszeretni egy perc is elég, de elfelejteni egy élet is kevés.”

♥♥♥♥♥♥♥

„ Semmit sem tehetünk, egy napon elmúlik a szerelem. Hívás nélkül jön, kérés nélkül megy. Nem tehetünk semmit sem. Mégis egész életünkben várjuk a csodát, pedig tudjuk, a szerelem minden pillanatában benne van az elmúlás.”

♥♥♥♥♥♥♥

„A szerelem okozta számos kín közül, az a legnagyobb, mikor gyűlölni akarjuk azt, akit csak szeretni tudunk!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Könnyes a szemem, remeg az ajkam, nem fájdalmat okozni, csak szeretni akartam. Bocsáss meg nekem, nagyon szépen kérlek. Meghalok, ha nem érzed, hogy Szeretlek Téged!”

♥♥♥♥♥♥♥

„Ne hidd, hogy az édes álmok valóra válnak, mert a csalódások annál jobban fájnak!”

♥♥♥♥♥♥♥


 

Hírek

  • Új képek!
    2010-09-19 18:55:26

    Sziasztok!

    Új képeket találtok a "Szerelmes képek" mappában.

    Jó böngészést!!!

Szavazás

Mit rakjak még az oldalra???
Az idei fürdőruha trend képeit
A sztárokról új híreket
Több hírt a szerelemről/ fiú, lány barátságról
Asztali nézet