MENÜ

www.tinielet.freewb.hu

Tanítsd meg csókolni!IS 1277775

1 eset: "Mindig olyan hevesen és erősen csókol, mintha sürgős lenne neki!"


Megoldás: Nézz meg vele egy szerelmes filmet videón. Egy csókjelenetnél mondd azt: "Ha ilyen csókot látok lilabőrös leszek. Ezt mi is kipróbálhatnánk!" Aztán pedig gyerünk! Ha jól sikerül, mondd meg a fiúnak, hogy ezt nagyon szexisnek találtad - a vad csókcsörtével ellentétben. Ettől kezdve gyengédebben fog csókolni, hogy örömet szerezzen neked.

2. eset: "Amikor megcsókol, a nyelvét ledugja a torkomon, mintha ellenőrizné a manduláimat!"


Megoldás: A heves támadást úgy tudod tompítani, hogy miközben összebújtok, a nyelveddel megálljt parancsolsz. Ez olyan mintha a kezét szorítanád meg csak most éppen a nyelveddel. Ha még mindig nem érti a jelzéseket, akkor nyugodtan ülj le vele beszélgetni. Mondd el neki, hogy mi az amit egyáltalán nem szeretsz, mutasd meg neki hogy neked mi esne jól és mit találsz erotikusnak.

3. eset: " Az ajkai mindig cserepesek és ettől olyan durva!"


Megoldás: Ha a kedvesed szája leginkább egy dörzsi szivacsra hasonlít, akkor a szokásosnál több szőlőzsírt használj, és csókold meg így a barátodat. Íggy feltünés nélkül naponta többször is bekrémezheted ajkait csókolózás közben. A fiúk nem annyira szeretik az édesített változatot, ezért semleges szőlőzsírt vásárolj.

4. eset: "Olyan nedvesen csókol és utána az összes nyála a számban marad!"


Megoldás: Az a legcélravezetőbb, ha elbeszélgetsz vele erről. Mondd el neki, mennyire szereted, szívesen bújsz oda hozzá, de a csókjai néha nagyon nyálasak. Ezután pedig gyakorolhattok együtt!

 

 

Hírek

  • Új képek!
    2010-09-19 18:55:26

    Sziasztok!

    Új képeket találtok a "Szerelmes képek" mappában.

    Jó böngészést!!!

Szavazás

Mit rakjak még az oldalra???
Az idei fürdőruha trend képeit
A sztárokról új híreket
Több hírt a szerelemről/ fiú, lány barátságról
Asztali nézet