MENÜ

www.tinielet.freewb.hu

A fiúk mit gondolnak a csókról?

A csókolózás a legszebb nyelv a világon! Ezt a fiúk is így gondolják. Pár fiú véleménye:

Csókolózni szuper dolog, ha minden stimmel: a lány, a környezet, a hangulat. Első és legizgalmasabb csókomat egy évvel ezelőtt egy sítáborban kaptam. Romantikus volt a hangulat és a lány igazán különleges hatással volt rám. Nem csókolt túl erősen, túl nedvesen, nem harapott bele a számba. Azt ugyanis ki nem állhatom. De az igazat megvallva még nem kaptam rossz csókot - szerencsére!"

"Szeretem a csókban rejlő érzelmességet és azt, hogy ezáltal jobban megismerhetjük a partnerünket. A legrosszabb csók amit eddig kaptam teljesen érzelemmentes volt. Az iskolában történt a lány éppen egy májkrémes szendvicset fogyasztott, és ilyen ízű volt a csókja is. Brrr! Szörnyű volt! Ej, lányok! A friss lehelet egyszerűen hozzátartozik a szerelmes együttléthez!"

"Ha egy lány nem mos mindennap fogat, akkor mindegy milyen jól csókol, mert egyszerűen visszataszító. Azok a lányok is iszonyúak akik folyóvá alakítják a számat mert olyan nyálasan csókolnak.  A tökéletes csókot így tudnám leírni: gyengéd, szép és jó technika! A magabiztos lányok ezért csókolnak jobban! Ők inkább élvezik a dolgokat és nem azon vacilálnak hogy mindent jól csinálnak-e!"

"A legjobb dolog a nyelves csók. Ettől teljesen függő leszek! Szuper szexis! De csak abban az esetben ha a lány valóban jól csókol. A rossz csók számomra az ha a lány nem használja a nyelvét, vagy fogalma sincs arról hogy hogyan kell. Ez nagyon kellemetlen mert akkor folyamatosan irányítani,  vezetni kell őt. De még ennél is rosszabb ha a lány dohányzik, vagy túl nyálasan csókol! Az teljesen elfogadhatatlan."

"Mindenfajta csókot szeretek, persze legjobban a franciát. Ezek az érintések és egymás közelsége nagyon felizgat. Az egész testem libabőrös lesz! Ha ráadásul a csajnak telt ajka van,  jól néz ki, és átéléssel csókol akkor mindenről megfeledkezem magam körül. De elengedhetetlen hogy a csajnak jó illata legyen - különben undorom tőle!"

 

Hírek

  • Új képek!
    2010-09-19 18:55:26

    Sziasztok!

    Új képeket találtok a "Szerelmes képek" mappában.

    Jó böngészést!!!

Szavazás

Mit rakjak még az oldalra???
Az idei fürdőruha trend képeit
A sztárokról új híreket
Több hírt a szerelemről/ fiú, lány barátságról
Asztali nézet