MENÜ

www.tinielet.freewb.hu

10 dolog, amit felejts el, ha meg akarsz szerezni egy fiút!

1. Ne játszd meg magad a barátai előtt!Ha bemutat a barátainak, ne akarj azonnal összehaverkodni velük. Hagyd , hogy ők barátkozzanak veled!

2. Ne nyomulj feltűnően! A srácok egyébként is csak akkor hívnak randizni, ha eléggé biztosak a dolgukban, de külső segítség nélkül is el tudják dönteni, hogy mikor érkezett el az idő!

3. Ne akarj olyan lenni, mint ő! Azzal akarod meghódítani, hogy úgy teszel mintha hasonlóak lennétek? Nem vagytok egyfomák, nem szerethetitek pontosan ugyanazokat a dolgokat!

4. Ne lógj állandóan a telefonodon! Nincs annál idegesítőbb, mint amikor a csajok órákig dumálnak egymással a telefonon a semmiről-legalábbis a fiúk szerint. Ne akkor tarts pletykadélutánt, amikor vele vagy...

5. Ne csimpaszkodj rá! A fiúk nehezen mutatják ki az érzéseiket, és nagyon utálják, ha a társaságban egy lányra rájön a romantikus félóra. Ezt általában cikisnek tartják!

6. Ne tapadj rá! A fiúk szeretik a függetlenséget! Add meg neki azt a kis szabadságot, amire vágyik, hogy még jobban örüljön a veled kettesben töltött időnek!

7. Ne tedd féltékennyé! Azt hiszed, hogy jobban akar téged, ha látja, hogy más fiúkkal flörtölsz? Pont ellenkezőleg! Ez megalázó, dühítő számára, úgyhogy inkább lekép.

8. Ne vidd túlzásba a divatozást és a sminket! Senki sem szeret megjelenni egy trendi madárijesztő oldalán. A túlzások elriasztják a fiúkat. Az önkritika és a jóízlés a nyerő!

9. Ne változz át! A pasik szeretik az állandóságot, viszont nm szeretik a hirtelen jött változásokat. Lassan, fokozatosan vezesd be az újításokat!

10. Ne játszd el, hogy népszerű vagy! Állandóan körülvesznek a barátnőid és az ismerőseid, és ha a srác megkérdezi, hogy mikor érsz rá időpontot kell kérnie. Ez gáz. Döntsd el, hogy ki, és mi a fontosabb!

 

Hírek

  • Új képek!
    2010-09-19 18:55:26

    Sziasztok!

    Új képeket találtok a "Szerelmes képek" mappában.

    Jó böngészést!!!

Szavazás

Mit rakjak még az oldalra???
Az idei fürdőruha trend képeit
A sztárokról új híreket
Több hírt a szerelemről/ fiú, lány barátságról
Asztali nézet